VEĆ 29 GODINA SA VAMA

 

 

 

 

 

 

 

Image

Usluge mjenjačnice

Usluga mjenjačnice po povoljnoj tečajnoj listi.

 

Prijava boravka gostiju

Kod nas možete prijaviti Vaš boravak i bezbrižno nastaviti planirani odmor..

Iznajmljivanje apartmana

Naši apartmani nude opušten i ugodan ambijent kako bi Vaš odmor bio za pamćenje.

 

Izleti i kratka putovanja

Odličan izbor za upoznavanje Istre i njezine povijesti, proširivanje vaših vidika.

 


O Peroju

Peroj je malo mjesto smješteno 800  m od mora Naseljen davne 1657 Peroj kakavje tada bio plijeni pozornost danas svojom poviješću,vjerom ,kulturom i tradicijom.Mjesto ima svoj hotel ,pizzeriju,markete,restorane i objekte visoke kvalitete za privatni smještaj.Nova šetnica duž obale povezana je sa Fažanom i nudi predivnu šetnju i vožnju biciklom.U ljetnjiim mjesecima obali se nude mnogobrojni sportski sadržaji kao i sadržaji za mlade.

Pročitaj više o Peroju ovdje 

 


O nama

Agencija Comtours otvorila je svoja vrata davne 1990-te godine u Peroju , prelijepom mjestu udaljenom 2 km od Fažane i 10 km od Pule nasuprot otočja Brijuni.Od tada pa sve do danas je otvorena za brojne posjetitelje kojima pruža svoje mnogobrojne usluge.U nadi da ćete tijekom čitanja naših stranica pronaći nešto i za sebe srdačno vas pozdravljamo i očekujemo.

 

Molimo upišite Vaše ime
Molimo upišite broj telefona
Molimo upišite e-mail adresu Unešena e-mail adresa nije valjana
Molimo upišite Vašu poruku

Zbog uredbe o zaštiti osobnih podataka koja stupa na snagu danom 25.05.2018. god. obavještavamo sve korisnike putničke agencije "Comtours" da će se njihovi osobni podaci upotrebljavati isključivo za prijavu i odjavu gostiju , odnosno za upisivanje gostiju u eVisitor, sukladno pravilnicima.

©2020 Comtours. All Rights Reserved.